2008. november 29., szombat

Életkép

Milyen egy informatikusnál vendégeskedni (hozzátenném: "csajbuli"), és kiheverni az egész előző hetet és a péntek esti Celtic Jam - Firkin koncertet? Hát ilyen: először is, mindenki hozza a lap-topját, aztán az informatikus hálózatra köti őket, és természetesen mindekinek engedélyezi az internet elérést (természetesen: wi-fi). A délelőtt 10-kor elogyasztott reggeli után az életkép a következő: Évi tőlem balra a számítógépnél ül (naná, hogy a "szervernél") és internetezik. Tőlem jobbra Hajnalka, a paplan alatt, internetezik, és a karácsony rádiót hallgatja (...nagy szakállú télapó...). Közben néha chatel Évivel. Én meg középen ülök, a radiátornak dőlve az ablak alatt bogot írok, chatelek Tücsivel és élvezem a helyzetet. Nagyon!!!!
És ma reggel azt is megtudtam, hogy van egy kis falu Magyarországon, Bőny, ahol december 6-án tényleg jár a Mikulás, csengős szánnal, szaloncukrot osztogatva a gyerekeknek. Fantasztikus!
Nos, mára ez a kicsi, szétszórt bejegyzés jutott. De ilyen vagyok koncert után, szombat délelőtt :)



6 megjegyzés:

Bogi írta...

Már van karácsonyi rádió?? Üdv, szintén a paplan alól! :)

mary írta...

http://karacsony.hu/main.php

Névtelen írta...

Szabad ide is firkálnom? :) Jézusom, lányok összegyűlnek és nem a fiúkat beszélik ki, hanem neteznek, chatelnek! Hová züllik ez a világ! :)

Etus

Névtelen írta...

ennek az lehet az oka, hogy azok a fiúk, akik kedvelik az okos ÉS szép lányokat valahová eltűntek, így nincs mit-kit kibeszélni, ja ha csak idáig züllött volna, szép is lenne.....

Névtelen írta...

jaj bocsi.. nem ugyanaz a névtelen, az aláírás elmaradt
"rézi"

mary írta...

Hm. Vajon hol van az megírva, hogy chaten nem lehet kibeszélni a pasikat? ;)